FALUNAPI HANGULATBAN

Falunapi hangulatra ébredtek szeptember 10-én reggel a Taktakenézi Emberek immáron 23. alkalommal. Az évfordulós számot hallva, még a reggeli eső is elszégyellte magát, s 9 órára kisütött a nap.

A délelőtt a mozgásos feladatokról szólt most is. A baráti társaságok mindig szívesen fogadják a meghívást a falunapi futballmeccsekre. Négy csapat mérte össze tudását a fociban, de valójában nem az eredmény számított, hanem a jó hangulat. A közös sportolás után együtt ültek le a csapatok ebédelni és vidám beszélgetésekkel folytatták a napot.

Főzőversenyt is hirdetett az önkormányzat, de sajnos, érdeklődés hiánya miatt ez elmaradt. A képviselők azonban ragaszkodtak a hagyományokhoz, s üstben főztek. Az önkormányzat konyháján is készült finom ebéd, így kétféle gulyással tudták megkínálni az embereket.

A délutáni zenés műsorok között mindenki megtalálhatta a kedvére valót. A gyerekek örültek a vattacukornak, a csúszdának, a buborék- partinak.

Régi hagyomány, hogy tombolasorsolással zárul a nap, így a szerencsések ajándékkal térhettek haza a nap végén. Kellemes hangulatban telt el a 23. Falunap is.