FALUNAP 2017

Taktakenéz Község Önkormányzata szeptember 09-én (szombaton) rendezte meg szokásos falunapi ünnepségét. 2000 óta hagyomány, hogy a falu apraja-nagyja összetalálkozik a sportpályán, s évről-évre változó programokkal szórakoznak.

A z idén a délelőtti programokat a kispályás labdarúgó torna, a játékos sorversenyek és a főzőverseny tetti érdekessé. Az „Életmód sátorban” gyógynövényből készült teákat kóstolhattak az érdeklődők, volt vérnyomásmérés és hasznos életmód tanácsok. A „Kézműves sátorban” Herczeg Mária vezetésével kicsik és nagyok tehették próbára kézügyességüket. Az „Arcfestés sátorban” a gyerekek kérhettek vidám tetoválásokat és arcdíszeket. Közben egész nap ugrálóvár várta a kicsiket.
A sátrak alatt bográcsokban főttek a finomabbnál finomabb ételek. Ebéd után kezdődött a kulturális program, melyet a helyi óvodások és iskolások műsora nyitott meg. Ezt követően Hegyaljai Sándor bűvészműsorát láthattuk, majd Zizi és Zozó bohócok poénjain nevethettünk. Felajánlásokból sor került a mindig várt tombolasorsolásra is. Este a Lasho Shave együttes produkciója zárta a Falunapot.